5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın Bapsı tuzakırken uyanıklık etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası altında bizim yanımızdan üretilen kapılar kabil birinci sınıf ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği üzerine size bilgi verecektir.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri evgin durumlarda insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Satın almış olduğunız ürünlerimizin arkasında durmaya devam ettiğimiz bâtınin her ahit beceri servis, bakım ve tamir davranışlemleri cenahımızca örgülabilmektedir. Kullanım maksadını koruyan yangın bapsı modellerimiz siz değerli ziyaretçilerimizin uzun seneler onlardan faydalanmanızı esenlayacaktır.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarkaloriın doğrudan bina dışına açılması gerekir.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine mevla geçmek, projenize mutabık boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları yardımıyla güvenli mekanlar oluşmasına katkı sahip olmak bâtınin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mütehassıs personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü renk RAL 9002 olmakla bu arada maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması örgülabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı yaygınlik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının rahatliğinden azca olmamalıdır.

Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve zeminında tek yüzıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 dakika dayanıklı cidar ve en azca 90 an dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile öbür bölümlerden ayrılır.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve metanet bağırsakin yeğleme edilir.

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı dokumaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Merdivenler tahliyeyi sağlayacağı kabil aynı zamanda yangına müdahale ekiplerinin bile anlayışini kolaylaştırıp hızlandırır. Yangın merdiveni fiyat tayin aşamasında firmalara bakılırsa değçalışmaimler kabil. Tercih edilecek malzemelerin kalitesi umumi olarak birbirine doğru olacağından benzerlikler gösterebilir. Yangın merdiveni fiyatları hazırladığımız mütenasip Yangın Çıkış Kapısı ve nitelikli projeler sayesinde ulaşılabilir seviyelerde olmaktadır. İnsan sağlamlığının en ön sırada vaziyet aldığı uygulamalarda fiyatların çok uçuk şekilde olmaması tedbirlerin elan çabuk uygulanmasını sağlamlayabilir. Allıkınacak önlemler sayesinde kendinizi güvende hissedeceksiniz. Aynı zamanda maddi açıdan da korunabileceksiniz.

Kapının kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin cenahı silsile opsiyonel olarak aldatmaınan hidrolik branş ile daha pıtrak yararlanma katkısızlanabilir.

Report this wiki page